Programok > Családi programok

Családi programok

Tihany lenyűgöző természeti szépségeivel és gazdag kulturális kínálatával ideális helyszín családi kirándulásokhoz. Kicsi gyerekekkel ellátogathatunk a Családi Szabadidőpark játszóterére, sétálhatunk a Belső-tó körül, simogathatunk pónikat, körbejárhatjuk a környéket lovaskocsival vagy megtekinthetjük a Babamúzeumot. Nagyobbacska gyerekkel már komoly túrákat tehetünk a Nemzeti Parkban, kalandozhatunk a Levendulamezőkön, vagy felfedezhetjük a sziklába vájt Barátlakásokat, de akár egy közös családi szörftanfolyamra, vagy vitorlástúrára is benevezhetünk.

Tihany régen Tihany régen Tihany ma

A sok túrázás és kirándulás után megpihenhetünk valamelyik családbarát étteremben élvezve a csodálatos balatoni panorámát. Amennyiben a család valamelyik tagja kevésbé aktív kikapcsolódásra vágyik, csónakázhat vagy horgászhat a Belső tavon, vagy élvezheti a napsütést a balatoni strandok valamelyikén.

Ha máris kedvet kapott egy tihanyi kiruccanáshoz, nincs más dolga mint választani az Önt érdeklő programok közül:

  • Horgászat és csónakázás a tihanyi belső tavon. Fogjuk ki együtt a kapitális pontyot, Magyarország egyik horgászparadicsomában!
  • Lovaglás és sétakocsikázás a Belső-tó körül. 25 ló, pónik, szamarak és számos egyéb kisállat gyönyörű környezetben egy született lovas idegenvezetésével
  • Tihanyi babamúzeum - igazi meseország több, mint 600 porcelán babával. Nosztalgiázzunk együtt, nem csak gyereknek nyújt varázslatos élményt!
  • Vitorlázzuk körbe a félszigetet a Tihanyi Hajós Egyesület hajóján! Balatoni naplemente a Kék Norvégon. Garantált mediterrán hangulat, romantika felsőfokon
NévCímElérhetőségekEgyéb tudnivalók
TIHANYI SZABADTÉRI JÁTÉKOKMajor u. 63.30-9424-551
www.tihany.hu
tihany@tourinform.hu, mzbt@chello.hu
-

Tihany info blog

Friss program és rendezvényinformációk olvashatóak a Tihany-info blogon.

Megújult a Tihany Turizmusáért Egyesület honlapja

Egyesületi összefogásban megújult az Tihany Turizmusáért Egyesület honlapja. Benne kulturális és programinformációk, valamint egy online szállás foglalási rendszer.