Programok > Rólunk

Az egyesület bemutatása

Kedves Vendégünk!

A 2006-ban megalakult a Tihany Turizmusáért Egyesület azzal a céllal, hogy a vendéglátás színvonalát emeljük, Tihany különleges természeti, történelmi és kulturális értékeit látogatóink számára megismerhetővé és vonzóvá tegyük. Egy éves működésünk során elindítottuk a „Virágos Tihanyért” vetélkedőt, amely közelebb hozta egymáshoz tagjainkat, és sokat szépített a településen. A téli hónapokban tanfolyamot szerveztünk az érdeklődők számára a vendéglátás különböző részterületeiről, azzal a céllal, hogy minél jobban megfeleljünk az idelátogatók igényeinek.

2007. április 21-én az 1960-ban lerombolt, immár 80 éve épített IV. Károly kálvária helyreállítása befejezésének céljából jótékonysági rendezvényt szerveztünk. E felemelő, nagy sikerű rendezvény szép példája volt a helyi erők összefogásának és a Tihany iránt elkötelezettek közös ünneplésének. Egy héttel később tartottuk szezonnyitó Kecskeköröm ünnepünket. Várakozásunkat messze meghaladta a helyi résztvevők és az idelátogatók egész napos felszabadult ünneplése. A sikeren felbuzdulva ezt a rendezvényt minden évben megismételjük.

Köszönjük, hogy meglátogatta honlapunkat!

Várjuk észrevételeit, valamint javaslatait, és kérjük, hogy ossza meg ezeket velünk a tte.tihany@gmail.com e-mail címen!

Köszönet

Köszönetet mondunk Tihany Község Önkormányzatának, a Tihanyi Tourinform Irodának, Dr. Uzsoki Andrásnak és Vers Józsefnek , hozzájárultak honlapunk tartalmi bővítéséhez!

Virágos Tihany

Tihany info blog

Friss program és rendezvényinformációk olvashatóak a Tihany-info blogon.

Megújult a Tihany Turizmusáért Egyesület honlapja

Egyesületi összefogásban megújult az Tihany Turizmusáért Egyesület honlapja. Benne kulturális és programinformációk, valamint egy online szállás foglalási rendszer.