Programok > Szállás

Szállás

Tihanyban mindenki találhat kedvére való minőségi szállást, akár wellness élménnyel dúsított szállodai pihenésre, akár csöndes, hagyományos pihenésre vágyik. Szállásokat bemutató oldalunkon kategóriánként válogathat a különböző lehetőségek közül:

Tihany ma Tihany ma Séta Tihanyban

Online szállás foglalás Tihanyban

A Tihany Turizmusáért Egyesület Online szállásfoglalási rendszert üzemeltet tagjai részére. Több szempont alapján szűkítheti a szállás kínálatot, hogy megtalálja az Ön számára ideális helyet. Az adatai megadásával gyorsan elküldheti szállásfoglalási igényét közvetlenül a szállás tulajdonosának. A foglalás akkor lesz érvényes, amikor a szállasadó emailben vagy telefonon visszaigazolja Önnek a foglalást

Kattintson ide az Online szállás foglalás elindításához

 
 

Szállás katalógus

Az egyes szálláshelyeknél megtalál minden elérhetőséget, amelyen keresztül közvetlenül kapcsolatba tud lépni a szálláshely tulajdonosával és le tudja foglalni szállodai szobáját, vagy apartmanját. Belföldi vendégeink részére külön feltüntettük, hogy az adott szálláshely elfogad-e üdülési csekket fizetőeszközként.

Amennyiben egy konkrét apartmanról, panzióról vagy hotelról bővebb információkat szeretne, ajánljuk figyelmükbe az adott szálláshelyet részletesen bemutató szekciónkat, ahol részletes leírást, képeket és árinformációkat is talál a kiválasztott szállásról.

Tihany info blog

Friss program és rendezvényinformációk olvashatóak a Tihany-info blogon.

Megújult a Tihany Turizmusáért Egyesület honlapja

Egyesületi összefogásban megújult az Tihany Turizmusáért Egyesület honlapja. Benne kulturális és programinformációk, valamint egy online szállás foglalási rendszer.