Programok > Szállás > András Nádfedeles Vendégház

Balatoni nyaralás kedvező áron az András Nádfedeles Vendégházban Tihanyban

Szállásfoglalás az András nádfedeles vendégházban

Mindhárom SZÉP KÁRTYÁT: OTP, K&H, és MKB elfogadjuk!

Vendégházban nagyobb társaságot is el tudunk helyezni. Lakóházunk tetőterében fogadjuk vendégeinket 2 szobás apartmanunkban és az apartmantól független szobában.

Szezonon kívül, hétközi napokon munkás és egyéb kollektívák számára 2500 Ft/éj áron is tudunk szállást biztosítani!

Elérhetőségek

  • Csizmazia András
  • Cím: H8237 Tihany, Aranyház u. 30.
  • Telefon: 36/30-279-16-78
  • Email: acsizma@gmail.com
 
 

Képek a házról, a környezetről

 
 

Video az Vendégházról

 
 

Vendégház alaprajza

Az apartman

Apartman felépítése

  • 1 db francia ágyas szoba
  • 1 db 3 ágyas szoba
  • 1 db zuhanyozós fürdőszoba
  • Kábel TV
  • Társalgó mikróval, főzési, mosogatási és étkezési lehetőséggel
  • Az apartmanban pótággyal 6 személyt is el tudunk helyezni (pótágy 1500 Ft/db)

Apartman ár (4 személy részére) 
 

Különálló szobánk

Önálló francia ágyas szoba mindegyikéhez zuhanyzós fürdőszobával, hűtővel és TV-vel. Az előtérben mikro áll rendelkezésre.

Szobaár (2 személyes)

Igény szerint reggelivel is szolgálhatunk 1000 Ft/fő áron. Az árak tájékoztató jellegűek, ajánlat esetén nyitottak vagyunk az egyeztetésre. 18 év felett 450 Ft/fő/nap üdülőhelyi díjat kell felszámítanunk az önkormányzat részére.

Tihanyi séták: https://www.facebook.com/tihanyi.tura/?fref=ts

Tihanyi túrák: http://tihany-info.blogspot.hu/2011/06/setak-turak-szakvezetessel-tihany.html

 
 

Ismertető és tudnivalók

A Balaton legvonzóbb településén, Tihanyban áll szőlőlugasos házunk, ahol akár 14 fő t is el tudunk helyezni. Házunk igényes és tiszta, családias légkörű. Áraink mérsékeltek.. .A Belső-tó (horgász paradicsom) tőszomszédságában házunk tetőtere remek lehetőséget kínál a balatoni pihenésre.. A szomszédságunkban lévő Tihanyi Családi Szabadidőpark a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt módot ad a kikapcsolódásra. Mivel nádfedeles, 1994-ben épült korszerű ház, ezért klíma nélkül is élvezetes a tetőtéri lét.

Van egy 2 szobás apartman (konyha, étkezővel és fürdőszobával). Van ezen kívül 2 db, független szoba (mindegyik saját fürdőszobával). A szobákban egyedi kézzel faragott ágyak vannak.

A szőlőlugasos ház a falu szélén található, közel a Balatonhoz és Belső tóhoz. Utcánk a nyári szezon idején is nyugalmas.

A tetőtéri társalgó mellett, büszkeségünk a szőlőlugasos terasz, amely az étkezések és közös együttlétek kiváló színtere. Ez is a vendégek rendelkezésére áll. Az autók parkolása kertünkben megoldott. Az épület központi fűtéses, így vendégeinket egész évben fogadjuk.

Tihanyt 2003-ban EURÓPA DIPLOMÁVAL tüntetették ki természeti szépségeiért. Született tihanyiként Tihany lehetőségeinek feltárásában baráti tanácsokkal szolgálhatok. Az érdeklődő vendégeknek és csoportoknak -igény szerint- idegenvezetőként a természeti (vulkáni, utóvulkáni tevékenység látható nyomai), néprajzi és kulturális értékeket bemutató túrákat tervezek és szervezek beleértve az apátságot is. Túra lehetőségek közvetlenül a háztól elérhetők. Törekszünk a környezetünk kímélésére.

Mind a az étkezési, bevásárlási, strandolási és kirándulási lehetőségek karnyújtásnyira vannak tőlünk. Kerékpárkölcsönző és a szombati piac 3 perc sétára van tőlünk. A szabad strand egy erdei ösvényen gyalog elérhető. A jól felszerelt gyermek barát hajóállomási strand 3 perc kocsival. (a parkolás ingyenes)

Balatonfüredi vasútállomásról autóbusszal megközelíthető.

Mind a strand mind a horgászati lehetőség könnyen elérhető.

 
 

Térképek


Nagyobb nézet

Ajánljuk a még sokak számára felfedezetlen téli Balaton élményeit: korcsolyázás a Belső tavon, fakutyázás a Balatonon, vagy egyszerűen a háborítatlan természet élvezete. Érkezéskor a szobák 16 órától foglalhatok el, melynek biztosításához kérjük, távozáskor a szoba rendelkezésünkre bocsátását 10 órára, hogy a takarítást megfelelően elvégezhessük.

Online szállás foglalás »

Tihany info blog

Friss program és rendezvényinformációk olvashatóak a Tihany-info blogon.

Megújult a Tihany Turizmusáért Egyesület honlapja

Egyesületi összefogásban megújult az Tihany Turizmusáért Egyesület honlapja. Benne kulturális és programinformációk, valamint egy online szállás foglalási rendszer.